Over ons

Veel meer dan Plussen en Minnen

Bij Pronvos ondersteunen wij u graag met al uw financiële vraagstukken. Van het opstellen van de jaarstukken tot het volledig uit handen nemen van uw boekhouding. Maar wij gaan graag nog een stapje verder. Wij zijn een persoonlijk en betrokken accountantskantoor. We staan graag naast u als ondernemers onder elkaar, denken met u mee en komen zo tot heldere inzichten en concrete ideeën. Advies vanuit een visie met een schat aan kennis en ervaring in de financiële wereld als fundament.

Bekijk onze diensten

Betrokken professionals

Even voorstellen

Adrian Pronk

a.pronk@pronvos.nl

06 46 27 24 67

Voordat ik in Scherpenzeel neerstreek heb ik voor een groot accountantskantoor gewerkt. Vanuit die kennis en ervaring heb ik de afgelopen jaren (vanaf 2010) gemerkt hoeveel meerwaarde je de klant kunt bieden vanuit een kleiner kantoor. Het laagdrempelige, persoonlijke karakter van ons kantoor met de korte lijnen in combinatie met onze financieel inhoudelijke kennis en het daaruit voortvloeiende advies op maat zie ik als onze sterkste punten.

Bea Voskuilen

b.voskuilen@pronvos.nl

06 20 55 54 50

Al bijna twee decennia werk ik vanuit dit kantoor. Begonnen bij de heren Kleinveld, nu op eigen benen. Vele klanten maken al jaren lang gebruik van onze diensten. Deze jarenlange relatie waardeer ik enorm. Ik vind mijn vak echt heel leuk, en mijn kennis deel ik graag met mijn klanten. Doordat wij ons echt verdiepen in de klant kunnen wij onze dienstverlening op maat aanleveren. Adviezen geven die voor de onderneming goed zijn, maar nog belangrijker waar de klant zich ook goed bij voelt.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van financiële en fiscale ontwikkelingen.